Alt for lenge siden..

Endelig kommer det en liten oppdatering fra denne fronten. Her har det skjedd masse siden sist - det er vel noe av grunnen til at det ikke har blitt noen tid til internett. I tillegg har matmor vært syk og ikke i stand til å oppdatere siden med noe "vettugt".

Nok om det.. For det første har vi flyttet! Jippi!! Hundene har fått bedre tumleplass, og sant og si så har vi tobeinte det også! Før bodde vi i et tett boligstrøk med naboer på alle kanter. Ikke kunne hundene løpe løs og uansett hvor vi satte de i bånd, "tråkket" folk på dem. Nå derimot, har vi 3, 3 mål inngjerdet tomt ute på landet der hundene kan løpe fritt og bare kose seg! De har en liten bekk de kan avkjøle seg i og store flater å løpe på! Humøret til alle tre har steget betraktelig! Det eneste "problemet" her oppe, er alle sauene.. Når de samles på jordet nedenfor, må nok hundene stå i bånd her og. Men, det er kun for en kort periode av året. Det tåler vi!

Ellers har det blitt lite trening på de 3 krabatene våre. Lara har ikke fått trent redningshund i det hele tatt denne sommeren pga mors sykdom. Vi kommer sterkere igjen til vinteren og våren! Da har vi forhåpentligvis fått solgt det gamle huset vårt og falt helt til ro i det nye.

Sommeren har stort sett bestått i å flytte. Jammen har vi samlet på mye rart i de 7 årene vi har bodd i huset vårt. Er det virkelig mulig? Jeg trodde ikke det før jeg gikk gjennom alt sammen.. Nå håper jeg at jeg har blitt klokere, og ikke samler opp samme mengde her! (sikkert... ) "Kjekt å ha, kjekt å ha.. En får vel bruk for det en vakker dag..", synger Øystein Sunde..
Ellers har vi hatt en uke med ferie - og da dro vi på Landsskytterstevnet i Førde. Det var moro - og for en enorm natur!
Lara og jeg måtte opp på fjellet en tur, så vi gikk en 3 timers tur i varmen. Lara var så varm at hun måtte legge seg i myra før vi fikk plasket ut i elva. Der la hun seg rett ut og nektet å gå videre til hun var skikkelig avkjølt. Hun var litt morsom der hun lå.. hehe.. Godt hun skjønner sitt eget beste når mor ikke gjør det!
Rune ble nr 49 av ganske mange tusen på landsskytterstevnet! Flink er han, mannen min! Andrè skjøt også, og gjorde det veldig bra med tanke på at han ikke har rørt børsa i hele år.. Sondre tasset rundt hele uka og var blid og fornøyd. Han er stort sett aldri sur, han!

På hundefronten har vi deltatt på et par utstillinger, der Lara og Pondus har fått blått. Pia stilte vi ut for første gang på Gol under hoffespesialen. Hun fikk 2. plass i valp 4 - 6 måneder! Søt liten jente, er hun!

Vi kommer sterkere tilbake altså! :-)

Kommentarer

Populære innlegg