Tur og miljøtrening

Det har blitt lite blogging i det siste. Mest fordi det skjer så mye både på jobb og hjemmebane, at når man endelig kommer hjem, er det kun meningsløs-kassa som får prioritet..
Etter jul har vi vært på lydighetstreninger på torsdager, mens Rune og Nicko prøver å få med seg miljøtrening på tirsdager. Jeg føler at vi endelig har kommet litt i gang igjen etter mye sykdom både på hunder og dyr.

I tillegg er jeg, sammen med flere andre, miljøtrenings-instruktør. Det er gøy! Og i går var det min tur til å trene miljø-gjengen på Dokka. Vi startet opp med kontakt-trening, der hver ekvipasje skulle jobbe med hundene sine. Deretter stilte alle seg i ring, med litt plass mellom hver ekvipasje. En og en ekvipasje skal da gå rundt de andre ekvipasjene, samtidig som de skal ha kontakt og kontroll på hundene sine. Det krever at både den ekvipasjen som går rundt, og de som står i ringen må jobbe kontakt. Til slutt ble det litt innkalling og variasjoner av sitt-bli/dekk-bli.
Pia fikk komme inn til slutt og da ble det en kort lydighetsøkt på oss. Hun begynner å bli flink til å gå fot, men terpet litt på det, og rette sitter. Duffy var også der, så Pia fikk hilse på henne. Slikt har Pia godt av!

Jeg fikk gjort en god del i går, så Lara fikk også trent seg litt.. Det ble en times tur på meg og henne i går, og det hadde vi veldig godt av, begge to. Her er noen bilder fra gårsdagens tur med Lara:

Vi gikk forbi en gjeng med hester, og Lara gikk pent forbi. Litt nysgjerrig, men rolig. 


Hurra, en snøflekk!! :) 


Utsikten er fin oppi Hasligrenda!


Nå kan vi faktisk gå på grusvei...



Lara, Pia og Nicko har fått nye senger.. Gjett hvem som har lagt sin elsk på dem?


Kommentarer

Populære innlegg