Influensa??



Hvem hadde bedt om å få det da? Den kom snikende på mannen min juleaften, og 1. dag jul var vi syke, hele hurven bortsett fra eldstemann og Lara.. Ja, ja, sånn kan det gå!


Vi hadde egentlig tenkt å være veldig aktive i jula, for Sondre fikk akebrett i julegave, og jeg fikk hundetrenervest :-) Så vi skulle både ut å ake og trene hund! Utstillingen i Letohallen i dag gikk også fløyten.. Isj! Men, hos oss skjer det som vanlig en hel masse, så i dag kimte telefonen om at moren til Rune har havnet på sykehus - igjen! Hun har dårlig hjerte og i tillegg har hun hatt flere små drypp. Det er vel mistanken denne gangen også, selv om vi ikke er sikre.. Så man kan vel trygt si at julen ikke har levd opp til forhåpningene i år.




Men, vi kommer sterkere tilbake, både mennesker og hund! Det er vi helt sikre på! Nå venter vi også bare på at parringen til Annie(hos Ellen) og Aquilo skal begynne. Hun reiser til Berlin 8. januar og da krysser vi fingrene for at en liten hanne kunne tenke seg å bli med oss hjem etter hvert.. Vi sitter jo liksom litt på sidelinjen som "foreldre" vi nå.. Det er så spennende!!!




Lara har dessverre blitt litt forsømt nå mens vi har vært syke - ingen turer eller trim.. Bare noen godbiter på gulvet innimellom.. Ikke mye til hjernetrim det! Men, hun er så tålmodig og godtar alt, så jeg må si jeg synes hun er flink! Her er et par bilder av henne:




Kommentarer

Populære innlegg