Pondus

Jepp, vi har fått et nytt familiemedlem! Nok en hovawart har entret stuen. Er dere gale, tenker nok mange nå, for en hovawart på 11 måneder er jo egentlig krevende nok.. Men, her i huset er det altså to 11 måneder gamle hovawarter nå! Pondus har kommet for å bo sammen med oss etter en litt brokete start på sitt unge liv. Han er den største broren til Lara og ser ut som en godslig bamse. Jeg må bare si at han er en rørslig kar!!! :-) Men, verdens snilleste gutt er han - bare god! Pondus er i grunnen rake motsetningen til min gale hoffedame:-) Han er en sedat herremann, mens hun er ei hoppetusse uten like. De kommer til å fylle hverandre ut helt perfekt! Pondus kan roe henne ned, mens hun kan speede han opp litt. Han er nemlig ikke vant til å leke, gå tur og være sammen med mennesker. Stakkars "lille" gutten har stått ute alene mye av tiden, og familien han bodde hos hadde ikke tid til han.
Men, her kommer han til å ha det bra! Vi går turer (og bygger musklene hans), han får løpe fritt og ligge utstrakt i sofaen etterpå. Vi har ikke hatt ham i mer enn noen få dager, men han har roet seg helt siden han kom hit. Nå ligger han i gangen og snorker, for vi gikk en times tur i stad - jeg gikk med to hovawarter alene! Og vet dere, det gikk så fint! De gikk som engler.. Til og med Lara, som vanligvis aldri kan få langt nok bånd (må gå ytterst i det uansett) gikk pent og dro ikke nevneverdig. Pondus drar nesten ikke i det hele tatt. Han loffer ved siden av og koser seg.

Men, Pondus stoler ikke helt på mennesker ennå. Vi møtte en mann som vanligvis leker litt med Lara når han går forbi, og hun ble jo bokstavelig talt hoppende glad da vi møtte han. Men, Pondus bjeffet og ville ikke hilse.. Veldig utrygg! Men, med litt trening, kommer nok det etter hvert.

Her er et bilde av søskenparet:


Kommentarer

Populære innlegg