Lite trening om dagen, men mye trim..

Lara og jeg har ikke trent veldig hardt de siste ukene. Hun har vært veldig fraværende, og jeg antar det er hel masse hormoner som river og sliter i kroppen hennes. Stakkars jenta er snart bare en skygge av seg selv. Men, hun kommer nok igjen for fullt. Trim får vi nok av, da. I hvertfall matmor og matfar.. To hovawarter krever mye plass og i stua vår er det ikke stort nok :-) Så vi må ut på tur og da drar vi ofte til steder der vi kan slippe dem løs litt. Det blir stor fart på disse dyrene!
Pondus har gått ned x antall kilo siden han kom hit, og begynner faktisk å få midje.. Man kan så vidt se det under all pelsen. hehe.. Han har utrolig mye pels, den gutten. Og godt stelt har den ikke vært, for han har store tugger bak på rompa. Og masse underpels! Men, han er nydelig! Stor og skjønn, er han!
Lara har verdens skjønneste øyne, og hun er glad og god! Hun har blitt litt roligere også, faktisk. Lara har virkelig hatt godt av å få en kompis. De har det veldig bra sammen!

I dag har jeg fått vasket gulvet - jippi! Men, det er nesten litt bortkastet, for det er like mye hår på gulvet rett etterpå.. hehe.. Men, men..

I det siste har oppmerksomheten til Lara blitt litt bedre igjen, så nå kommer vi sterkere og sterkere i tiden framover - håper jeg! Nå er det bare mor det står på!! :-)

Gratulerer til oppdretteren vår også, som har fått 10 valper i natt! Flink jente, Annie!

Kommentarer

Populære innlegg