Sommeravslutning i Land Hundeklubb

Åh, vi har hatt det så gøy! Vi har vært på grilling på hundeplassen på Dokka, og der har vi gått Mini-lydighet og rast gjennom en liten agility-bane! De tre hoffene våre er fødte agility-hunder(helt objektivt..)

Sondre og hans to venner, Buffy og Falco.

Sondre koser seg i regnet..
I øsende regnvær dukket den ene hunde-eieren etter den andre opp, og de fleste gikk både lydighet og agility. Regn - ingen hindring!

Av våre håpefulle, var Lara først ute. Trass løpetid, klarte hun seg så vidt gjennom programmet - jammen godt Rita er en snill dommer!
Pia var egentlig mest opptatt av alle de gode luktene på bakken, og brydde seg egentlig ikke så mye om pølsa i hendene til mor.. Men, vi kom oss greit gjennom. Pia har faktisk aldri vært i "konkurranse"-posisjon noen gang, så dette var nytt for henne.

Etter litt mat, ble det agility-konkurranse! Først ut av våre, var Pia. Dette er noe vi faktisk ikke har prøvd før i det hele tatt, men hun hoppet over hinder, og kom opp på toppen av mønet(tror jeg dette hinderet heter. Ser ut som en A uten strek i midten :-) ), men da var det høyt nok, og det var ikke snakk om at hun skulle NED der! Da hoppet hun heller... Vi prøvde 3 ganger på denne, men gikk videre. Tunellen gikk som bare det!! Kastet en pølsebit og løp for å komme i andre enden. Ropte på henne, og hun kom som ei kule. Moro!!
Rune var litt treg i starten, så det ble ingen bilder av henne i løypa i dag.. :-( Men, det skal det nok bli etter hvert!
Trøstebilde av Pia..(litt våt etter dagens trening..)


Lara brukte 33,4 sekunder gjennom løypa, og hadde det ikke vært for at jeg hang i enden av båndet, tror jeg nok det hadde gått raskere! Der var det ingen nøling på noen av hindrene! Den jenta er ikke redd noe!

Lara over mønet
Lara inn i tunellen
Lara hopper over hinder

Pondus brukte 54 sekunder, og det tror jeg var Lara sin feil. Hun er i løp, og tisset rett ved siden av banen før hun skulle i ilden. Pondus kjente godlukta og måtte bortom for å snuse litt.. Hadde han ikke gjort det, ville nok tiden vært den samme som Lara sin :-) Og han er heller ikke redd noe! Opp og ned på mønet, og gjennom tunellen som bare det! Flinke gutten!

Pondus over mønet

Pondus på tur ut av tunellen


Nå ligger alle tre utslått i sofaen en liten stund. Pondus er litt på hugget, for det lukter så innmari godt av Lara nå! Men, akkurat for øyeblikket er det stilt i heimen. Deilig..

Diplom ble tildelt May Lisbeth, Lara og Pia for god innsats i lydighet! :-)

Kommentarer

Populære innlegg