Heka-Btunet's Darwin (Nicko)

Vårt nye familiemedlem, en SMT hovawart hanne, har entret heimen. De to tispene hjemme så med litt skepsis på den nye krabaten, og satte seg ganske fort på plass i hierarkiet. Stakkars Nicko(som han heter til daglig), må nok finne seg i at det er damene som har rangen. Men, han er ikke akkurat tapt bak en vogn, for han er en liten tøffing på 15 måneder. Riktignok holder han seg litt i bakgrunnen når Lara brummer litt, men det er nok bare fordi han er smart :-) Pia er veldig interessant om dagen, og i går var flirtingen i gang. Først var hun veldig avvisende, men så tødde hun opp og besvarte flirtingen fra Nicko. De har blitt gode venner allerede. Jeg tror hun er på vei inn i løpetid, men at den har hengt seg litt opp. Hun har nemlig vært sånn en god stund nå.



Nicko er en herlig gutt! Han er ekstremt sosial og der Pia gir deg en liten slikk på nesa, vasker Nicko hele ansiktet. Han elsker barn, og Sondre var ikke noe unntak. De lekte og koste seg i går kveld, og ble raskt kompiser. Ellers er han en kjælegutt, så han ligger gjerne på fanget og blir dullet med. Det blir nok gøy når han blir litt større og tyngre! Uansett har han en fantastisk personlighet og et nydelig, karakteristisk ansikt. Han ligner veldig på sin mamma, så når han blir litt større, kommer han nok til å gjøre det godt i utstillingsringen.



Siden han har hatt litt lite trening, er han fortsatt litt liten, men det går seg nok til. Hos oss skal det bli masse aktivitet av alle slag! Spor, lydighet og agility må vi jo få prøvd! Kanskje kan vi prøve oss litt på redningshund trening også. Vi får se hva tiden bringer. Han er i alle fall en arbeidssom hund, men også en mild og førervar hund. Det skal bli en fryd å følge han videre!


Nicko er Rune sin hund, og sammen blir nok de dynamitt! :-)

Kommentarer

Populære innlegg