Miljøtrening

På tirsdag hadde Pia, Pondus, Rune og jeg første trening i Land Hundeklubb. Det var utrolig gøy, og ga absolutt mersmak! Pia syntes det var litt skummelt, og bjeffet en god stund før det ble litt tryggere. Pondus overrasket, selv om han var stresset. Det gikk over all forventning! På første trening jobbet vi med kontakt og vendinger. Siste halvdel gikk til å hoppe hinder.
Runes strategi for å få Pondus til å hoppe over det høye hinderet, fungerte perfekt. Han kastet godbiten over hinderet, rett foran nesen på Pondus. Og som det matvraket han er, hoppet han selvfølgelig etter :-) Haha.. 

Vi hadde også med oss en liten drever ved navn Balder og eier Linda. Hun hadde med Emilie og Cecilie. De falt fullstendig for Pia, så de hadde en egen miljøtrening med henne etterpå. Pia dilter jo etter alle barn, så hun sjarmerte de to i senk! (tror det er noen Chrizta-gener her..)
Lara måtte dessverre bli hjemme, men hun skal få trene lydighet på torsdager i stedet. Det er i alle fall planen! Hun fikk en liten lydighetstrening da vi kom hjem, for hun var litt sur for at hun ikke hadde fått vært med mor. Jeg fikk da gjort det litt godt igjen - og damen hadde bestemt seg for å vise seg fra sin beste side! Perfekt dekk og fri ved fot! Til og med stå under marsj satt sånn noenlunde!

Kommentarer

Populære innlegg